Vanredne mere u Majdanpeku: Bez veselja i svadbi do daljeg

Novosti Online / S.M.J.

07. 07. 2020. u 19:03

U Majdanpeku do daljeg neće raditi zatvoreni bazeni, odlučio je Štab za vanredne situacije opštine Majdanpek. U ugostiteljskim objektima u ovoj opštini do daljeg je zabranjeno organizovanje svadbi i drugih veselja.

Ванредне мере у Мајданпеку: Без весеља и свадби до даљег

Foto: Igor Mitrović

Štab je doneo odluku da u ugostiteljskim objektima u zatvorenom prostoru ne sme da boravi više od 100 ljudi uz pridržavanje mera od četiri kvadratna metra po čoveku. Zaposleni moraju da nose maske sve vreme, kao i gost koji može da je skine samo dok sedi za stolom. Na ulasku u objekat i ispred toaleta obavezno je obezbediti sredstvo za dezinfkeciju ruku.

U letnjim baštama ugostiteljskih objekata broj gostiju se ograničava na minimalno dva kvadratna metra površine. Štab je doneo i odluku da je ugostiteljskim objektima zabranjeno da rade posle 23 časa.

Maske su obavezne u javnom, prigradskom i taksi prevozu, na pijaci, kozmetičkim i frizerskim salonima, fitnes centrima i teretanama, a obavezno je i održavanje minimalne fizičke distance od metar i po do dva.

Sprovođenje ovih mera kontrolisaće komunalna inspekcija, Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, stambeno-komunalne i inspekcijske poslove opštinske uprave Majdanpek.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ŽELITE LUKSUZAN, ALI NE PRETENCIOZAN HOTEL: Jako lep, uredan hotel koji odiše mirom, čeka vas u Hadabi, jednom od centara Šarm El Šeika