PRAZNIČNI RED VOŽNJE IZ PARAĆINA: Nema autobuskih polazaka prvog maja i na Vaskrs

Z. R.

30. 04. 2024. u 07:15

PARAĆINCI koji planiraju da putuju autobusom narednih dana treba da se na vreme raspitaju o polascima, budući da je lokalni prevoznik objavio da će doći do izmena u režimu polazaka tokom prvomajskih i vaskršnjih praznika.

ПРАЗНИЧНИ РЕД ВОЖЊЕ ИЗ ПАРАЋИНА: Нема аутобуских полазака првог маја и на Васкрс

Foto: Z. Rašić

Još sutra autobusi će saobraćati po ustaljenom rasporedu, dok u sredu, 1. maja, neće biti polazaka na liniji Paraćin-Jagodina i za Beograd. Ka selima paraćinske opštine funkcionisaće samo radnički polasci.

U četvrtak, 2. maja na liniji Paraćin-Jagodina  važiće nedeljni red vožnje, a slično će biti i u petak – autobusa će biti praktično svakih sat vremena.

U subotu, 4. maja, Paraćinci će moći da otputuju do Ćuprije i Jagodine poštujući polaske kao i svake subote, dok će ka selima važiti red vožnje za radni dan.

Na Vaskrs, 5. maja, do Jagodine i Beograda paraćinski prevoznik neće uopšte imati polaske, dok će na lokalnim linijama biti samo radnički.

Normalni red vožnje ponovo će biti uspostavljen od ponedeljka, 6. maja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo