FRUŠKOGORSKI MARATON PREDSTOJEĆEG VIKENDA: Učesnicima na raspolaganju 14 staza

Z. G.

23. 04. 2024. u 14:59

TRADICIONALNI Fruškogorski maraton, 47. po redu, biće održan u subotu i nedelju, 27. i 28. aprila, najavljeno je danas u Novom Sadu na sednici Organizacionog odbora te sportsko-rekreativne manifestacije, čiji organizatori najavljuju nekoliko hiljada učesnika.

ФРУШКОГОРСКИ МАРАТОН ПРЕДСТОЈЕЋЕГ ВИКЕНДА: Учесницима на располагању 14 стаза

Pres služba Skupštine grada Novog Sada

Završne pripreme za Fruškogorski maraton su u toku a start je zakazan za subotu u devet na Popovici, navedeno je u saopštenju sa sednice, kojoj je predsedavala predsednica novosadske Skupštine grada Jelena Marinković Radomirović.

Ona je zahvalila onima koji su učestvovali u organizaciji maratona, ocenivši da ta manifestacija predstavlja jedinstvenu kombinaciju prirode, sporta i zajedništva i da pruža učesnicima nezaboravno iskustvo kroz prelepe pejzaže Fruške gore.

- Jedinstven izazov i istovremeno prelepa avanutra na Fruškoj gori okuplja ljude koji žude za spojem prirode, sporta i zajedništva – istakla je predsednica Skupštine grada i dodala da će Novi Sad nastaviti da pruža podršku tradicionalnoj manifestaciji, jednoj od najstarijih takve vrste, ne samo kod nas, nego i u Evropi.

Na ovogodišnjem Fruškogorskom maratonu učesnicima će biti na raspolaganju 14 staza različitih dužina, od kojih su pet takmičarske a devet netakmičarskog karaktera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)