SVETSKI DAN OSOBA SA AUTIZMOM: Plavi baloni u Subotici

J. LEMAJIĆ

02. 04. 2024. u 19:45

POVODOM Svetskog dana osoba sa autizmom, u klubu za osobe sa invaliditetom i njihove prijatelje "Zvuci srca" organizovano je druženje članova sa prvotimcima ovdašnjeg FK Spartak, posle kojeg su svo zajedno prošetali gradom i u vazduh - simbolično - pustili plave balone.

СВЕТСКИ ДАН ОСОБА СА АУТИЗМОМ: Плави балони у Суботици

foto: J.L.

Udruženje za pomoć osobama sa autizmom na severu Bačke postoji već 13 godina, a Olja Mijalilović iz pomenutog fudbalskog kluba najavljuje da će početni udarac na današnjoj superligaškoj utakmici izvesti neki od članova "Zvuka srca", kao poruku da smo svi jednaki.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DECI NAJBOLJE PREDSTAVE: Počinje 14. Pozorišni festival „ZajeČAR“