KRITIČNO U IVANJIČKOM KRAJU: Četiri osobe spasene noćas iz snega (FOTO)

Tanjug

26. 11. 2023. u 07:40

U IVANjIČKOM kraju noćas su četiri osobe spasene iz snega.

КРИТИЧНО У ИВАЊИЧКОМ КРАЈУ: Четири особе спасене ноћас из снега (ФОТО)

FOTO: TANJUG/ BRANKO LUKIĆ/ bg

Vatrogasno-spasilačka ekipa je iz zavejanog automobila u mestu Dobri Do evakuisala dve osobe, a ivanjički putari su evakuisali jednog meštanina iz sela Jasenova koje se nalazi na putu između Ivanjice i Nove Varoši, kao i jednog stanovnika mesta Kovilje.

FOTO: TANJUG/ BRANKO LUKIĆ/ bg

Kako javljaju mediji, u ivanjičkom kraju juče je bilo problema sa električnom energijom u selima Močioci, Kušići i Bratnjevo, a u tim selima u jednom trenutku nije bilo ni telefonije.

U Čačku jutros sneg ne pada, a zadržao se na obodima grada i na planinama Vujnu, Jelici, Ovčaru i Kablaru, gde ga ima do 10 cm.

Putari su na terenu i za sada su svi putni pravci prohodni, a uredno je i snabdevanje električnom energijom. Problema sa strujom imali su juče stanovnici Gornjeg Dragačeva, ali je popodne snabdevanje normalizovano.

BONUS VIDEO: ZBOG OPASNOSTI OD POPLAVA: Uvedena vanredna situacija u četiri prijepoljske mesne zajednice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)