PARAĆINU JOŠ JEDNA SEOSKA KUĆA: Potpisan ugovor, u Drenovcu krov za Anđelu i Srđana

Зорана Рашић
Zorana Rašić

31. 10. 2023. u 20:39

MEĐU ugovorima potpisanim juče u Ministarstvu za brigu o selu nalazi se i ugovor sa Opštinom Paraćin o dodeli bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće, sa okućnicom, za Anđelu Urošević i Srđana Pantića.

ПАРАЋИНУ ЈОШ ЈЕДНА СЕОСКА КУЋА: Потписан уговор,  у Дреновцу кров за Анђелу и Срђана

Foto: Privatna arhiva

Kuća se nalazi u selu Drenovac i to je po redu 26. dobijena kuća na teritoriji opštine Paraćin po javnim konkursima koje sprovodi već treću godinu Ministarstvo za brigu o selu .

- U centralnoj Srbiji ovo je najveći broj kuća, a pored tih 26, u obradi su još dve za koje očekujemo pozitivan odgovor. Inače, Opština Paraćin i u narednoj 2024. godini sarađivaće sa Ministarstvom za brigu o selu, a kada je ovaj program u pitanju najavljen je novi konkurs – kaže Tomislav Cvetković iz Opštinske stambene agencije, koja pruža veliku podršku građanima zainteresovanim da na ovaj način, uz bespovratna sredstva države, reše svoje stambeno pitanje.

A kada je o seoskoj kući namenjenoj Anđeli i Srđanu reč, potpisivanje kupoprodajnog ugovora sa prodavcem u zgradi Opštine i u prisustvu notara, očekuje se čim „legnu“ odobrena državna bespovratna sredstva u vrednosti od 1.158.942 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024