KO KUPI KROFNE I LIMUNADU U OVOM GRADU, POMAŽE LEČENJE BOLESNE DECE: Sve su pokrenule divne volonterke

S.BABOVIĆ

19. 10. 2023. u 17:45

KO bude kupio krofne i limunadu 22. oktobra u Kruševcu pomoći će lečenju dečaka Maksima Milunovića (2) i učenice Kristine Blagojević (18)

КО КУПИ КРОФНЕ И ЛИМУНАДУ У ОВОМ ГРАДУ, ПОМАЖЕ ЛЕЧЕЊЕ БОЛЕСНЕ ДЕЦЕ: Све су покренуле дивне волонтерке

Foto:FB Obrok za porodicu

Akciju organizuje Udruženje „Obroh za porodicu“, čije su volonterke ovog leta sakupile više od 60.000 dinara prodajući odeću, hranu i igračke. Gde mogu da se kupe krofne i limunada?

- Prodaja je na dva mesta, Trg glumaca i plato ispred Doma sindikata i to od 10 do 17 sati - kažu u Udruženju „Obrok za porodicu“ Kruševac. 

Maksim Milunović boluje od cerebralne paralize i više pratećih dijagnoza, uključujući i urođenu anomaliju mozga. U Fondaciji "Budi human" napominju da su problemi nastali kada je beba napunila tri meseca.

- Do sada je lečen u Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju i u Banji Koviljači- kažu u Fondaciji "Budi human". - Roditelji su do sada lečenje finansirali sami, ali budući da je neophodno da terapije budu još intenzivnije, da Maksim ima kontinuirano lečenje, potrebna im je pomoć.

I porodica Kristine Blagojević (18) iscrpljena je borbom, koja traje gotovo tri godine.

Kristina je već jednom pobedila tumor posle opreacije 2021.godine, ali se bolest, na žalost vratila. Operisana je još jednom u Istanbulu, ali je neophodno dalje lečenje inovativnom terapijom u Japanu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024