SUSRET POVODOM NOVE ŠKOLSKE GODINE: Tradicionalni sastanak gradonačelnika Leskovca sa direktorima škola

I. M.

01. 09. 2023. u 15:44

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović održao je radni sastanak sa direktorima svih škola, predškolske ustanove i rukovodiocima privatnih vrtića na teritoriji grada, a povodom početka nove školske godine.

СУСРЕТ ПОВОДОМ НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ: Традиционални састанак градоначелника Лесковца са директорима школа

foto: GU Leskovac

- Na nama je da deci obezbedimo prostor, sredstva i prave učitelje, da im pružimo sve resurse koji će im olakšati put sticanja znanja i veština, a na njima je da pruženo pametno iskoriste, da dostignu svoj puni potencijal, u skladu sa svojim interesovanjima, i postanu ličnosti kojima ćemo se svi mi zajedno ponositi – poričio je Cvetanović i naglasio da za oblast obrazovanja Leskovac iz svog budžeta izdvaja 1,1 milijardu dinara.

Ovakvi sastanci na kojima se razgovara o postignutim rezultatima i problemima u funkcionisanju leskovačkog školstva postali su tradicionalni, a osim 1. septembra, održavaju se i početkom drugog polugodišta.

Prvi čovek Leskovca je povodom početka nove školske godine posetio i Osnovnu školu „Radoje Domanović“ u Manojlovcu gde je đacima prvacima uručio rančeve i druge prigodne poklone, a uz podsećanje da će njihovi roditelji dobiti i novčanu pomoć za nabavku udžbenika.

U školi u Manojlovcu su okončani radovi na energetskoj sanaciji objekta. Uređena je fasada i popravljen krov, a vrednost radova je 8,5 miliona dinara. Ranije je na ovom objektu zamenjena stolarija i uvedeno centralno grejanje, a škola je dobila i novi sportski teren.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!