DOMAĆINI NAJUSPEŠNIJI: Sportske igre opštine Sečanj (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

10. 08. 2023. u 10:13

TRADICIONALNE letnje, 61. po redu, Sportske igre opštine Sečanj, u mestu Boka, okupile su veliki broj sportista.

ДОМАЋИНИ НАЈУСПЕШНИЈИ: Спортске игре општине Сечањ (ФОТО)

S.Mladenovski

Takmičili su se u malom fudbalu, košarci, odbojci, igrama spretnosti, a sveukupni pobednik je domaćin, mesna zajednica Boka, drugoplasirani su sportisti iz Krajišnika, a trećeplasirani iz Jaše Tomića.

Dame iz mesta Boka bile su ubedljivo najbolje, ispred ekipa Krajišnik i Sutjeska, dok je u konkurenciji muškaraca prvoplasirana bila ekipa Jaša Tomić , ispred timova iz Krjišnika i Boke. 

- Čestitam svim ilučesnicima, igre su bile odlično organizovane, a takmičenja u raznim sportovima pratio je veliki broj gledalaca - naglasila je Dragana Marton predsednica Skupštine opštine Sečanj, na zatvaranju tradicionalnih sportskih susreta.

- Bilo je zanimljivih i do kraja neizvesnih utakmica, zahvaljujući dominaciji naših dama, pobednici smo u generalnom plasmanu, a to našem selu puno znači - istako je Nebojša Obrknežev predsednik Saveta mesne zajednice Boka i član Opštinskog veća u Sečnju.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo