OČEKUJE SE VELIKA KOLIČINA PADAVINA I JAKA GRMLJAVINA: Gradonačelnik Zaječara apeluje na ljude da se zaštite od nadolazećeg nevremena

Novosti online

26. 07. 2023. u 14:13

GRADONAČELNIK Zaječara Boško Ničić oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk povodom potencijalnog nevremena koje preti ovom gradu.

ОЧЕКУЈЕ СЕ ВЕЛИКА КОЛИЧИНА ПАДАВИНА И ЈАКА ГРМЉАВИНА: Градоначелник Зајечара апелује на људе да се заштите од надолазећег невремена

Foto: Printskrin

- Ima ozbiljnih nagoveštaja, na osnovu radarskih kretanja naoblake, da grad Zaječar i okolinu može zadesiti kratkotrajno nevreme u periodu između 15.30 i 18.30 sati (u dva do tri naleta). U zoni jakih grmljavinskih procesa očekuje se velika količina padavina za kratak vremenski period, grad, kao i olujni vetar, koji kratkotrajno, na pojedinim područjima, može dostizati i udare orkanske jačine (> 28 m/s) - napisao je gradonačelnik Ničić.

Takođe, zamolio je nadležne da preduzmu sve neophodne mere zaštite.

- Molimo da preduzmete sve neophodne mere zaštite svojih života, pokretne i nepokretne imovine. Ekipe nadležnih gradskih službi, javnih preduzeća i ustanova zaduženih za delovanje u ovakvim situacijama su u pripravnosti - kaže Ničić.

BONUS VIDEO: GOJKOVIĆ POSETILA PETROVARADINSKU TVRĐAVU: Posledice nevremena da zajedno saniramo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)