KAMERE NA ŠEST LOKACIJA U VAROŠI: Vlasotinčani uvode video-nadzor toka saobraćaja

I. M.

25. 07. 2023. u 14:54

Vlasotinčani postavljaju sistem za prepoznavanje registarskih oznaka vozila na šest lokacija u svojoj varoši, dok će se monitoring centar nalaziti u ovdašnjoj stanici policije.

КАМЕРЕ НА ШЕСТ ЛОКАЦИЈА У ВАРОШИ: Власотинчани уводе видео-надзор тока саобраћаја

foto: OU Vlasotince

Radi se o projektu pod nazivom „Sistem video-nadzora za analizu toka saobraćaja u opštini Vlasotince“ čija je ukupna vrednost nešto viša od 13 miliona dinara.

Polovinu tog iznosa finansira lokalna samouprava, od namenskih sredstava, odnosno od naplaćenih kazni za saobraćajne prekršaje, dok je druga polovina stigla od nadležnog ministarstva.

Kamere će biti postavljene na ulazu u Vlasotince, iz pravca Leskovca i Crne Trave, na trgu „8. oktobar“ i na raskrnicima ulica: 29. novembar i Milorada Veličkovića, AVNOJ-a i Kopaoničke i Nemanjine i 22. divizije.

Projekat je deo „Programa podrške primeni naprednih tehnoloških rešenja u oblasti drumskog saobraćaja i transporta u jedinicama lokalne samouprave“, koji sprovodi Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis