SANIRANJE POSLEDICA NEVREMENA: Radnici na terenu (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

15. 07. 2023. u 12:19

SNAŽNO nevreme koje je zahvatilo Zrenjanin i okolinu, prouzrokovalo je materijalnu štetu na objektima, oboreno je više stabala i grana, a najveća šteta je učinjena u Kleku, gde je odleteo limeni krov sa objekta osnovne škole Jovan Dučić. 

САНИРАЊЕ ПОСЛЕДИЦА НЕВРЕМЕНА: Радници на терену (ФОТО)

grad Zrenjanin

Limeni krov odleteo je na ulicu i sa jednog objekta proizvodnog kompleksa fabrike ulja u Zrenjaninu, gde, kao ni u Kleku, na sreću niko nije povređen, a lim je brzo uklonjen.

Ulice u Zrenjaninu bile su pune lišća, manjih i većih odlomljenih grana, a ekipe komunalnog preduzeća Čistoća i zelenilo, danonoćno su na terenu i rade na raščišćavanju, uz svu mehanizaciju, kamione, skipove, traktore i čistilice.

Oštećene objekte u Kleku i Zrenjaninu, zajedno sa predstavnicima Sektora za vanredne situacije, MUP-a Srbije, Komunalne inspekcije, obišao je gradonačelnik Simo Salapura, uz konstataciju da su sve raspoložive ekipe komunalaca na terenu i da se otklanjaju posledice nevremena, a da će se u slučaju škole u Kleku, u najkraćem periodu preduzeti neophodne mere i aktivnosti, kako bi nastala šteta što pre bila sanirana.

- Najvažnije je da nije bilo povređenih i prekida u saobraćaju, a stanje u gradu brzo je normalizovano zahvaljujući velikom trudu radnika na terenu - naglasio je gradonačelnik Zrenjanina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini