RASPORED DEŽURSTAVA: Rad leskovačkog Doma zdravlja tokom praznika

I. M.

11. 04. 2023. u 15:48

RASPORED rada službi, ambulanti i zdravstvenih stanica leskovačkog Doma zdravlja tokom predstojećeg praznika.

РАСПОРЕД ДЕЖУРСТАВА: Рад лесковачког Дома здравља током празника

foto: I. Mitić

U vreme uskršnjih praznika, od 14. do 17. aprila, u Službi za zdravstvenu zaštitu odraslih leskovačkog Doma zdravlja, od sedam do 20 časova, radiće Zdravstvena ambulanta br. 4 u glavnom objektu ove zdravstvene ustanove.

Od sedam do 14 časova svih prazničnih dana dežuraće i zaposleni u zdravstvenoj stanici u Brestovcu i ambulanti u Manojlovcu, dok ambulante u Pečenjevcu i Guberevcu neće raditi u nedelju, 16. aprila.

Pacijentima će tokom svih prazničnih dana, od sedam do 17 časova, biti dostupna i Kovid ambulanta u Zdravstvenoj ambulanti br. 3, ali samo za febrilna stanja.

Služba Hitne pomoći radiće neprekidno, a Služba kućnog lečenja svakog dana od sedam do 19 časova. U Dečijem dispanzeru neprekidno će raditi i Služba za zdravstvenu zaštitu dece i školske dece, a u slučaju pojave temperature i kovid simptoma kod dece, u periodu od sedam do 17 časova, preglede će u Kovid ambulanti ove službe obavljati dežurni pedijatar.

U glavnoj zgradi Doma zdravlja, na trećem spratu, svakog dana, od sedam do 20 časova, dežuraće zaposleni u Službi za stomatološku zdravstvenu zaštitu.

U ograncima Doma zdravlja u Grdelici i Vučju Odeljenja za zdravstvenu zaštitu odraslih stanovnika i hitnu medicinsku pomoć radiće neprekidno, dok će Odeljenja za zdravstvenu zaštitu dece dežurati tokom prazničnih dana, od sedam do 14 časova, osim nedeljom.

Isti raspored rada imaće i zdravstvena stanica u Predejanu kao i ambulanta u Velikoj Grabovnici, dok će Odsek za kućno lečenje i negu u Vučju raditi svakog dana od sedam do 14 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)