KONKURS U NEGOTINU: Za poljoprivredna udruženja 3,5 miliona dinara

S. M. J.

04. 04. 2023. u 16:16

OPŠTINA Negotin je raspisala javni konkurs za nevladine organizacije, udruženja i društva za dodelu sredstava iz Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za 2023.

КОНКУРС У НЕГОТИНУ: За пољопривредна удружења 3,5 милиона динара

Foto: S. M. J.

Konkurs je namenjen organizacijama, udruženjima i društvima koja su registrovana najmanje godinu dana na teritoriji opštine Negotin upisana su u registar Agencije za privredne registre, a koju shodno svom Statutu i osnivačkom aktu, ostvaruju u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Iz opštinskog budžeta je za ove namene izdvojeno 3,5 miliona dinara, milion dinara više nego u 2022.

Kako se navodi u konkursu iznos podsticaja po korisniku je 100 posto od ukupno prihvatljivog iznosa sredstava, a sredstva koja ne budu raspoređena biće prenamenjena.

Konkurs je otvoren do 10. aprila do 15 časova, s tim što se blagovremenom dostavom smatraju i preporučene pošiljke predate pošti najkasnije do isteka poslednjeg dana utvrđenog roka za predaju konkursne dokumentacije, bez obzira na datum dospeća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)