SARADNJA ZAJEDNIČKI INTERES : Potpisan protokol između Novosadskog sajma i Pokrajinskog sekreatrijata za privredu

S. BAJIĆ

20. 03. 2023. u 14:58

PROTOKOL o saradnji Novosadskog sajma i Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, sa zajedničkim ciljem organizacije manifestacija u oblasti privrede i turizma, danas su potpisali dr Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam i mr Slobodan Cvetković, generalni direktor Novosadskog sajma.

САРАДЊА ЗАЈЕДНИЧКИ ИНТЕРЕС : Потписан протокол између Новосадског сајма и Покрајинског секреатријата за привреду

NSS

Oni su se usaglasili oko ključnih tačaka na kojima se zasniva uspešna saradnja Sajma i Sekretarijata, a posebno u pružanju informacija privrednicima i preduzetnicima o priredbama i sajamskim manifestacijama iz oblasti privrede i turizma.

- Čast je biti deo ekipe Novosadskog sajma. Mi nikada nismo imali dilemu gde će Sekretarijat sve svoje manifestacije organizovati. Nema boljeg, pogodnijeg, kulturnijeg i normalnijeg mesta od Novosadskog sajma. Mi naravno, kao i prethodne dve godine, uzimamo učešće i na Poljoprivrednom sajmu, naravno da ćemo zajedno organizovati Međunarodni sajam turizma, a naravno da ćemo ići i korak dalje. Ovih dana čekamo potvrdu učešća na velikom sajmu u Mumbaju, u Indiji, i pretpostavljam da ćemo zajedno učestvovati i tamo, kako bi predstavili ponudu Vojvodine i u privrednom, i u turističkom smislu- rekao je Ivanišević.

Direktor sajma Cvetković je naglasio da veliki broj događaja na Novosadskom sajmu, a pripadaju invent industriji, ne bi mogli da se održe da nisu podržani od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam.

- Dugi niz godina, a posebno od kada je pokrajinski sekretar gospodin Ivanišević tu, imamo fantastičnu saradnju sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam, koje se ogleda u različitim segmentima. Svi potpisani protokoli su uvek bili propraćeni sa konkretnim projektima- rekao je Cvetković i najavio Svečanu akademiju, koja će povodom 100 godina Novosadskog sajma biti održana 30. marta.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)