TURISTIČKI POTENCIJALI VLASOTINCA: Ministarstvo sagledava potencijale manjih mesta

I. M.

23. 02. 2023. u 20:05

Državni sekretar Ministarstva turizma i omladine Milena Popović posetila je danas Vlasotince sa ciljem da se upozna sa turističkom ponudom i potencijalima varoši na Vlasini.

ТУРИСТИЧКИ ПОТЕНЦИЈАЛИ ВЛАСОТИНЦА: Министарство сагледава потенцијале мањих места

foto: OU Vlasotince

Ona je sa predsednikom opštine Bratislavom Petrovićem i predstavnicima ovdašnje Turističke organizacije razgovarala o potencijalima turističke ponude, projektima resornog ministarstva i problemima sa kojima se suočavaju lokalne samouprave i turističke organizacije.

- Moj zadatak je da obiđem teren, da vidim kako rade manje turističke organizacije. Praksa pokazuje da su kreativnost i entuzijazam veoma izraženi u manjim mestima. Zato želim da sagledam celinu i da vam predstavim planove i projekte ministarstva – rekla je Popovićeva, ističući da nije prvi put u Vlasotincu.

Predsednik opštine Bratislav Petrović naglasio je da postoji stalni trud da se sve prednosti Vlasotinca i okoline istaknu, dok je turizmolog Olivera Cvetković predstavila manifestacije koje organizuje ili podržava Turistička organizacija u saradnji sa lokalnom samoupravom.

Milena Popović je posetila Giginu kuću, kao monumentalni objekat u turističkoj ponudi Vlasotinca, u kome je smeštena uprava biblioteke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)