PREDAVANJA U JAGODINSKIM CRKVAMA: Ima li ispovesti bez pokajanja?

Z. GLIGORIJEVIĆ

14. 02. 2023. u 10:52

PREDAVANjA na različite teme, koje su povezane sa religijom i pravoslavljem, biće održana u parohijskim domovima jagodinskih crkava. Organizator je Arhijerijsko namesništvo Beličko, a tribine će biti održane sa blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Episkopa šumadijskog Jovana.

ПРЕДАВАЊА У ЈАГОДИНСKИМ ЦРKВАМА: Има ли исповести без покајања?

Foto:Z.Gligorijević

Predavanje na temu „Ima li ispovesti bez pokajanja?“ biće održano u parohijskom domu Nove crkve u Jagodini 18. februara u 18 sati. Predavač će biti protojerej-stavrofor prof. dr Miloš M. Vesin, paroh čikaški.

Tribina na temu „Značaj posta u prevenciji i lečenju hroničnih poremećaja i bolesti“ biće održana u parohijskom domu Stare crkve 10. marta u 18 sati. Predavać će biti prof. dr Vesna Dimitrijević Srećković.

U Crkvi Svete Petke na temu temu „Život i istina – susret čoveka i Boga“ govoriće O. Aleksandar Jovanović, paroh Crkve Vaznesenja Gospodnjeg u Žarkovu. Predavanje je zakazano za 24. mart u 18 sati.

O značaju sporta u životu pravoslavnih hrišćana govoriće bivši fudbaler Dušan Dule Savić. Predavanje će biti održano u parohijskom domu Nove crkve 7. aprila u 19 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)