NAJVIŠE NOVCA "SLIĆE" SE U UŠĆE: Finansiranje mesnih zajednica na teritoriji Kraljeva

G. ĆIROVIĆ

07. 02. 2023. u 06:10

ODLUKOM članova kraljevačkog Gradskog veća raspoređena su finansjska sredstva iz budžeta za tekuću godinu namenjenih Mesnim zajednicama na teritoriji Kraljeva.

НАЈВИШЕ НОВЦА СЛИЋЕ СЕ У УШЋЕ: Финансирање месних заједница на територији Краљева

G.Šljivić

Za funkcionisanje 68 kraljevačkih mesnih zajednica - za njihove materijalne troškove, za utrošenu struju i vodu i druge troškove, ukupno je izdvojeno 16 miliona dinara, što je za dva miliona manje nego prošle godine.

Ovom prilikom, najviše novca dobiće Mesna zajednica Ušće u Ibarskoj klisuri, oko 4,2 miliona dinara od kojih će, kao i lane, najveći deo otići za plaćanje novčanih kazni i penala, potom MZ Konarevo i MZ Bresnik po 522.300, MZ Žiča 502.300 dinara...

BONUS VIDEO - SRPSKI SPASIOCI ISPRAĆENI APLAUZIMA: Krenuli u Tursku da spasavaju živote

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!