MAJKA PRETUČENOG DEČAKA IZ VRANJA:Još smo u bolnici, nisam u stanju da govorim

J. S.

28. 01. 2023. u 19:18

ČETRNAESTOGODIŠNjI dečak žrtva je novog slučaja vršnjačkog nasilja u Vranju.

МАЈКА ПРЕТУЧЕНОГ ДЕЧАКА ИЗ ВРАЊА:Још  смо у болници, нисам у стању да говорим

Foto: J.S.

On je u četvrtak popodne pretučen u dvorištu Osnovne škole "Svetozar Marković". Napalo ga je nekoliko vršnjaka i iz druge škole.

- Još smo u bolnici i nisam u stanju da o bilo čemu govorim. Dete ima prelom nosa i prsta. Tukla su ga dvojica ili trojica vršnjaka, dobio je udarac u glavu i ne seća se – kaže majka dečaka.

Ona je prilično revoltirana i naglašava da njeno dete nije bilo problematično i nije joj jasno kako se našlo na meti nasilnika, ali će o svemu govoriti kada napuste bolnicu.

Na pitanja prosleđena Višem javnom tužilaštvu u Vranju vezano za ovaj slučaj dobili smo samo odgovor da ih je policija obavestila o slučaju “vršnjačkog nasilja, ali obzirom da je reč o maloletnicima, nisu u mogućnosti da daju dodatne informacije”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo