NAGRAĐENI NAJBOLJI SPORTISTI LOZNICE: Priznanja karatistkinji Brankici Negovanović i rukometašu Urošu Stević

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

22. 01. 2023. u 11:22

ZA najbolju sportistkinju grada Loznica, u godini iz nas, izabrana je Brankica Negovanović  iz Karate klub Šampioni seniorska prvakinja Balkana, dok je najbolji sportista rukometaš Uroš Stević iz rukometnog kluba Loznica.

НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ СПОРТИСТИ ЛОЗНИЦЕ: Признања каратисткињи Бранкици Неговановић и  рукометашу Урошу Стевић

Foto:v Mitrić

Po odluci Komisije za sport najbolji mladi sportisti su Jovan Cvetanović, član Akademije borilačkih sportova i Rastko Simić, bokser Loznice. Najuspešnije mlade sportistkinje su Nađa Đokić, rukometašica Loznice i Nikolina Maksimović, iz karate kluba Gučevo.

Danilo Negovanović iz Košarkaškog kluba Loznica proglašen je za najboljeg trenera,

a najbolji sportski radnik je Miroslav Popović, sportski direktor FK Luk kompenzatori iz Voćnjaka. Uzdarje za poseban doprinos razvoju sporta za mlade dobile su kadetkinje KK LO 015. Za najbolji sportski kolektiv ponovo je proglašen KMF Loznica Grad.

Nagrađenima ja na nagradama i uspesima čestitao pomoćnik gradonačelnika Ljubinko Đokić, koji je, sa članovima Komisije za sport Dejanom Stalovićem i Milanom Nedeljkovićem, dodelio nagrade i prizanja. Dodela nagrada održana je u Naučno-obrazovnom centru „Vuk Karadžić“ u Tršiću.

Pored pehara poklona, najuspešniji sportisti dobili su i novčane nagrade. Najmlađima je pripalo po 15.000 dinara, starijima po 25.000, a najbolji kolektiv je dobio 100.000 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna