DARIVANA PRVA DVA DEČAKA ROĐENA U NOVOJ GODINI: Da u Vranju bude još više dece

Дејан Ристић
Dejan Ristić

02. 01. 2023. u 13:46

GRADSKI većnik za zdravstvo dr Aleksandar Stajić i savetnik gradonačelnika Vranja dr Miroljub Stanković posetili su u ponedeljak Anju Mitić iz Vladičinog Hana, majku dečaka koji je rođen u novogodišnjoj noći i uručili joj u ime grada jednokratni novčani iznos u visini od 100 hiljada dinara.

ДАРИВАНА ПРВА ДВА ДЕЧАКА РОЂЕНА У НОВОЈ ГОДИНИ: Да у Врању буде још више деце

D. Ristić

Poklon vaučer u iznosu od 50 hiljada dinara darivan je i Silvani Jocić iz Trgovišta, majci dečaka koji je rođen 2. januara. 

- Već gotovo deceniju Grad Vranje ima ovakvu jednu lepu praksu da svim bebama rođenim 1. januara daruje poklone. S obzirom da je ove godine tog dana rođen samo jedan dečak, odlučili smo da darujemo i dečaka koji je rođen danas. I u naredom periodu, Grad Vranje nastaviće sa ovako tradicijom sa željom da bude što više dece - rekao je Stajić, pri obilasku porodilišta. 

Inače, u 2022. godini u vranjskom porodilištu rođene su 1.382 bebe, što je za 24 više nego prethodne godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima