NAJBOLJE SOFIJA I EMINA: U Paraćinu završen novogodišnji đački likovni konkurs (FOTO)

Зорана Рашић
Zorana Rašić

17. 12. 2022. u 12:21

KOJI će se likovni radovi dece naći na kalendaru i čestitkama za Novu godinu opštine Paraćin, otkriveno je sinoć, na proglašenju sedam najboljih đačkih ostvarenja u okviru Novogodišnjeg likovnog konkursa.

НАЈБОЉЕ СОФИЈА И ЕМИНА: У Параћину завршен новогодишњи ђачки ликовни конкурс (ФОТО)

Foto: Opština Paraćin

U zgradi Regionalnog inovacionog start ap centra (RISC) otvorena je izložba svih prospelih crteža i slika i proglašeno sedam najuspešnijih, po kriterijumima ocenjivača.

Prvo mesto i nagrada od 20.000 dinara pripala je Sofiji i Emini Ilić,  učenicama sedmog razreda OŠ „Vuk Karadžić“, Potočac, drugo mesto i 15.000 dinara osvojila je Vasilija Šćepanović (treći razred) iz OŠ „Đura Jakšić“, dok je sa 10.000 dinara za treće mesto nagrađena Elena Milošević, učenica petog razreda OŠ „Stevan Jakovljević“.

Foto: Opština Paraćin

deo radova poslatih na konkurs

Viktorija Đorđević, Dimitrije Bakočević, Tadija Jevtić i Đorđe Antić, učenici škola „Stevan Jakovljević“ i „Đura Jakšić“, osvojili su od četvrtog do sedmog mesta i nagradu od po 5.000 dinara. Njihovi radovi takođe će imati svoje mesto na opštinskom kalendaru i čestitkama.

Organizator Novogodišnjeg likovnog konkursa za đake bila je Opština Paraćin, u saradnji sa Kulturnom centrom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja