POZIV PARAĆINSKIM POLJOPRIVREDNICIMA: Ko nema zaštitni ram za traktor, još može da se prijavi

Зорана Рашић
Zorana Rašić

09. 12. 2022. u 17:00

SAVET za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja u opštini Paraćin obavestio je poljoprivrednike koji nemaju zaštitni ram na svom traktoru da još uvek mogu da se prijave da ga besplatno dobiju.

ПОЗИВ ПАРАЋИНСКИМ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА: Ко нема заштитни рам за трактор, још може да се пријави

Foto: Z. Rašić

Agencija za bezbednost saobraćaja produžila je rok za prijavljivanje do 26. decembra, tako da zainteresovani sa teritorije paraćinske opštine mogu da dođu u Odeljenje za urbanizam u zgradi Opštine Paraćin da se informišu o detaljima i uzmu obrazac.

- Zahtevi se šalju poštom Agenciji za bezbednost saobraćaja do 26. decembra, a uz zahtev treba poslati fotografiju traktora bez kabine ili rama sa vidljivim brojem tablice, kopiju saobraćajne dozvole, a ako se traktor vodi na preminulo lice, osoba koja je podnela zahtev i nasledila traktor treba da pošalje i kopiju rešenja o ostavini. Takođe, treba podneti dokaz da je osoba izmirila porez na imovinu i dokaz o plaćenoj republičkoj taksi od 900 dinara – podseća Nenad Stojković, iz paraćinskog Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja.

On napominje da će akcije dodele subvencionisanih ramova za traktore po istim uslovima prema Uredbi Vlade Srbije biti organizovane i u naredne dve godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini