„OGLEDALO SKITNICE“: U Paraćinu promocija zbirke priča Dijane Čop Nešić

Z. RAŠIĆ

03. 12. 2022. u 14:05

SERIJAL novembarskih književnih večeri Kulturni centar u Paraćinu nastavlja u decembru, predstavljajući mlade autore iz Paraćina i okruženja.

„ОГЛЕДАЛО СКИТНИЦЕ“: У Параћину промоција збирке прича Дијане Чоп Нешић

Foto: Fejsbuk/KC "Paraćin"

Autorka iz Petrovca na Mlavi Dijana Pop Nešić, u ponedeljak, 5. decembra, predstaviće svoju zbirku kratkih priča „Ogledalo skitnice“.

Kako je napisala na jednom od svojih blogova, priče su posvećene izgubljenom vremenu i ljudima koji se neće vratiti, a neke  - i konkretnim osobama.

Promociju organizuju zajednički Kulturni centar i Književni klub „Mirko Banjević“, a početak je u 18 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

KAKO SE PRAVILNO KUVAJU I PRŽE JAJA: Saveti kuvara - 11 grešaka koje svi pravimo