SAKUPLJENO PEDESETAK JEDINICA KRVI: Odličan odziv dobrovoljnih davalaca u Ćupriji

Z.R.

15. 11. 2022. u 14:06

NA današnjoj akciji doniranja krvi u Ćupriji, održanoj u prostorijama tamošnjeg Crvenog krsta, žitelji grada na Moravi ponovo su iskazali svoju humanost.

САКУПЉЕНО ПЕДЕСЕТАК ЈЕДИНИЦА КРВИ: Одличан одзив добровољних давалаца у Ћуприји

Foto: R. Šegrt

Za nekoliko sati prikupljeno je blizu pedeset jedinica krvi, što je odličan rezultat i odličan odziv kad su redovne akcije u pitanju, kažu u Crvenom krstu.

Među davaocima bilo je onih koji su krv donirali nekoliko desetina puta, kao i mladih koji su životnu tečnost odlučili da poklone prvi put.

Akcija je organizovana u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

MIHIN BRAT OTKRIO: Zašto Arijana nije došla u Beograd - ko će od Sinišine porodice biti na tribinama