VOZAČI, OBRATITE PAŽNJU: Ovi delovi puta biće zatvoreni zbog radova na kolovozu

Tanjug

31. 10. 2022. u 09:10

NA AUTO-PUTU E-70, Pećinci - Šimanovci, ka Beogradu, od danas od 9 časova, do 15. novembra, radovi na rehabilitaciji kolovoza.

ВОЗАЧИ, ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ: Ови делови пута биће затворени због радова на коловозу

Foto Z. Jovanović

Za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka, ka Beogradu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno levom kolovoznom trakom, ka Šidu, između službenih prolaza, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Do 2. novembra radovi na postavljanju signalizacije na delu državnog puta I A reda broj 2, deonica Surčin - Pakovraće, u oba smera.

Radovi se izvode u pokretu i za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Auto-put E-80, na izlazu iz desne cevi tunela Pržojna padina, saobraćaj je preusmeren iz vozne u preticajnu saobraćajnu traku u dužini od oko 100 metara, u zoni radova.

Foto Tanjug

Knić - Mrčajevci, radovi na mostu preko Bresničkog potoka, do 14. novembra, uz naizmenično propuštanje vozila.

Auto-put E-75, petlja Vladičin Han - petlja Predejane, tunel Manajle, ka Nišu, 3. novembra od 9 do 18 časova radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima, uz potpunu obustavu saobraćaja u levoj cevi tunela Manajle, a saobraćaj se u dvosmernom režimu odvija kroz desnu tunelsku cev.

Mijoska - Gostun, od Gostuna do skretanja za manastir Kumanica danas od 9 do 15 časova radovi na geodetskom merenju u pokretu, uz asistenciju saobraćajne policije.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova:

-na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024