PIROT DOBIJA JOŠ JEDAN KRUŽNI TOK: Uz novu saobraćajnicu manje gužvi

V.Ć.

19. 10. 2022. u 18:09

NA uglu ulica Srpskih vladara i Vojvode Močila u Pirotu, počela je izgradnja još jednog kružnog toka, kako bi se eliminisale saobraćajne gužve u gradu.

ПИРОТ ДОБИЈА ЈОШ ЈЕДАН КРУЖНИ ТОК: Уз нову саобраћајницу мање гужви

V.Ć.

Ovo je peti kružni tok u gradu, a prethodno je ovakav vid regulisanja saobraćaja urađen kod Kalea, Malog mosta, kod Čerge i blizu kasarne, a cilj je da se smanje saobraćajne gužve.

Novi kružni tok će omogućavati lakši i brži priključak ka Industrijskoj četvrti i Tijabarskom delu grada, odnosno ka naselju Zapadni kej i prema mostu Gazela.

Kružni tok se radi u okviru rekonstrukcije trotoara, instalacije za vodovod i kanalizaciju i montiranje novog osvetljenja u ovom delu grada.

Prečnik kružnog toka je 24 metara, a širina jedne kolovozne trake 3,75 metara.

BONUS VIDEO - Zlatibor pronašao Savu, koji ga je izbavio iz vatre pre 35 godina

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove