VUČEVIĆ SA PREDSTAVNICIMA PEKINŠKE KOMPANIJE: "Među brojnim uspešnim projektima poznati su i po dizajnu i izgradnji prvog metroa u Kini"

Novosti online

23. 08. 2022. u 14:42

GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević imao je radni sastanak sa pekinškom kompanijom BUCG, poznatom po gradnji za Olimpijske igre održane 2008. godine u Pekingu.

ВУЧЕВИЋ СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ПЕКИНШКЕ КОМПАНИЈЕ: Међу бројним успешним пројектима познати су и по дизајну и изградњи првог метроа у Кини

Foto: Instagram

- Danas su predstavnici čuvene kineske kompanije BUCG, na čelu sa gospodinom Dejvidom Venguom Zangom, pokazali interesovanje za izgradnju stadiona, sportsko-poslovnih centara i raznih drugih objekata od značaja za Novosađane. Ova kompanija je među svojim brojnim uspešnim projektima poznata i po dizajnu i izgradnji prvog metroa u Kini, što su zaista dobre reference. Drago mi je što je Novi Sad prepoznat kao mesto koje ima veliki potencijal i što je iz godine u godinu bogatiji za sve veće i moćnije projekte - napisao je prvi čovek Novog Sada na svom zvaničnom Instagram profilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)