RASTE BROJ OBOLELIH: Menja se organizacija rada

J. S.

08. 08. 2022. u 09:04

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na Kovid 19 testirano je 240 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga. Analize su pokazale da je 95 pacijenata pozitivno na koronavirus. Od toga 47 je iz Vranja, 22 iz Surdulice, 10 iz Vladičinog Hana, 4 iz Bujanovca i po 6 iz Bosilegrada iz Preševa.

РАСТЕ БРОЈ ОБОЛЕЛИХ: Мења се организација рада

D. Ristić

Povećanje broja pacijenata dovelo je do reorganizacije rada u Zdravstvenom centru.
Ambulante u ATD – u prestaju sa radom, jer ovaj prostor prerasta u kompletnu crvenu zonu, kovid ambulantu. Svi pacijenti koji nisu kovid bolesni biće upućivani na Dom zdravlja Vranje. Zdravstvena ambulanta u selu Rataje od ove radne nedelje neće raditi petkom, to jest, radno vreme je od ponedeljka do četvrtka od 7 do 14 sati  U Zdravstevnom centru kažu da će se u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom po potrebi povećavati broj ekipa u Kovid sistemu. Podsećaju se građani da su maske u zdravstvenom sistemu obavezne, a starijim osobama od 60 godina, kao i hroničnim bolesnicima preporučuje se da se vakcinišu četvrtom dozom vakcine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)