PRIZNANJA ĐOKOVIĆU, MOMIROVIĆU I BOJIĆU: Dodelom nagrada obeležen Dan opštine Vrnjačka Banja (FOTO)

Novosti online

16. 07. 2022. u 14:40

DODELAMA najviših godišnjih priznanja teniseru Novaku Đokoviću, dr. Milovanu Bojiću, ministru Tomi Momiroviću i brojnim drugim građanima koji su doprineli razvoju najlepše srpske banje, obeležen je Dan opštine Vrnjačka Banja.

ПРИЗНАЊА ЂОКОВИЋУ, МОМИРОВИЋУ И БОЈИЋУ: Доделом награда обележен Дан општине Врњачка Бања (ФОТО)

Foto: Novosti

Prisutnima u prepunoj sali  kongresnog centra hotela Cepter prvo se obratio predsednik opštine Boban Đurović pod čijom je upravom srpska banjska kraljica u poslednjih deset godina doživela procvat u pravom smislu te reči.


Čestitke predsednika Aleksandra Vučića, prenela je savetnica predsednika Verica Lazić koja je prilikom govora najavila i Vučićev dolazak u Vrnjačku Banju u narednim danima.


Proslavi dana opštine prisustvovali su i brojni predstavnici diplomatskog kora, evropski i srpski parlamentarci, predsednici privrednih udruženja i komora iz Evrope, gradonačelnici i brojni drugi zvaničnici iz zemlje i inostranstva.

 

- Nijedna optšina u unutrašnjosti Srbije nije napravila iskorak kao što je Vrnjačka Banja, prirodne lepote u potpunosti su sačuvane, a otvoreni su hoteki sa pet zvezdica, izgrađene promenade, lečilišta i brojne turističke atrakcije, ali je i život Banjčana daleko kvalitetniji nego što je to nekada bio slučaj, upravo zato porodica Đoković baš u Vrnjačkoj Banji gradi hotel koji će biti novi biser Srbije, rekao je Srđan Đoković koji je u ime sina Novaka, primio najviše godišnje odlikovanje Opštine Vrnjačka Banja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!