SPREMNI DA ŠTITE GRAĐANE SRBIJE: Novosadski Odred žandarmerije obeležio svoj Dan i slavu

Lj. P.

28. 06. 2022. u 20:58

ZAMENIK gradonačelnika Novog Sada Milan Đurić prisustvovao je programu kojim se obeležava Dan i slava Žandarmerije, održanom u novosadskom odredu te jedinice.

СПРЕМНИ ДА ШТИТЕ ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ: Новосадски Одред жандармерије обележио свој Дан и славу

Pres služba Grada Novog Sada

Tim povodom pripadnici Žandarmerije predstavili su svoj rad i opremu i zahvalili se na podršci institucijama, organizacijama i pojedincima sa kojima sarađuju.

Čestitajući pripadnicima Žandarmerije njihov Dan i slavu zamenik gradonačelnika im se zahvalio na hrabrosti, požrtvovanosti i spremnosti da štite građane Srbije, kao i da reaguju u kriznim i vanrednim situacijama. On je naglasio da Grad podržava sve jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova i da te institucije dobro sarađuju, a sve u cilju očuvanja mira i bezbednosti Novosađana.

Žandarmerija je organizaciona jedinica Direkcije policije u Ministarstvu unutrašnjih poslova koja planira, organizuje i izvršava najsloženije bezbednosne zadatke na celoj teritoriji Republike Srbije u slučajevima suzbijanja terorizma, obezbeđivanja javnog reda i mira u situacijama visokog rizika i obezbeđenja javnih skupova visokog rizika. Takođe pruža pomoć u vanrednim situacijama obavljajući spasilačku službu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!