ZAMAJAC SPORTSKOM TURIZMU: Vrnjčani obnavljaju sportsku infrastrukturu

G. ĆIROVIĆ

16. 06. 2022. u 11:44

NASTAVLjAJUĆI ulaganja u sportsku infrastrukturu u cilju razvoja i ovog oblika turizma, lokalna samouprava Vrnjačke Banje obezbedila je četiri miliona dinara za rekonstrukciju mini-pič terena sa veštačkom travom pri ovdašnjoj OŠ „Popinski borci“.

ЗАМАЈАЦ СПОРТСКОМ ТУРИЗМУ: Врњчани обнављају спортску инфраструктуру

Opština Vrnjačka Banja

Ovaj teren koji je dobio novu podlogu u skladu sa savremenim standardima i novu zaštitnu ogradu, osim za realizaciju nastave fizičkog vaspitanja koristiće se i za organizaciju takmičenja vrnjačkih škola fudbala i drugih turnira, kao i u komercijalne svrhe van školskih aktivnosti.

- Odlučili smo da intenziviramo razvoj sportskog turizma na teritoriji Vrnjačke opštine upravo zbog velike zainteresovanosti sportskih ekipa iz zemlje i inostranstva. Opredelili smo značajna sredstva za uređenje sportskih objekata u zatvorenom i na otvorenom prostoru u kojima se realizuju takmičenja i pripreme na teritoriji cele opštine – kaže Boban Đurović, predsednik vrnjačke opštine.

Opština Vrnjačka Banja

Rekonstruisan mini-pič teren

Obilazeći rekonstruisani teren, Đurović je najavio da je u planu i sređivanje sportskih terena na stadionu malih sportova „Kocka“ u centru prestonice domaćeg turizma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)