ODRŽANA DRUGA SEDNICA KLADOVSKOG PARLAMENTA: Mirjana Gavrilović zamenik predsednika Skupštine opštine

S. M. J.

24. 05. 2022. u 16:20

ODBORNICI Skupštine opštine Kladovo izabrali su na drugoj sednici Mirjanu Gavrilović, profesora srpskog jezika i književnosti za zamenika predsednika Skupštine opštine Kladovo.

ОДРЖАНА ДРУГА СЕДНИЦА KЛАДОВСKОГ ПАРЛАМЕНТА: Мирјана Гавриловић заменик председника Скупштине општине

Foto: S.M.J.

Nakon što su na prvoj, konstitutivnoj sednici izabrali predsednika opštine, njegovog zamenika i predsednika lokalnog parlamenta, odbornici kladovskog parlamenta izabrali su većinom glasova Mirjanu Gavrilović za zamenicu predsednika Skupštine opštine Kladovo.

Gavrilovićeva je izabrana sa liste „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“, a funkciju zamenika predsednika Skupštine opštine Kladovo obavljala je i u prethodnom mandatu.

Kako je Saši Nikoliću, predsedniku opštine i Bojanu Božanoviću zameniku predsednika opštine prestao odbornički mandat nakon izbora na ove funkcije, a ostavku je na tu funkciju u međuvremenu podnela Žaklina Nikolić, na drugoj sednici SO Kladovo potvrđeni su mandati Snežani Đurišić Savović, Braniboru Atanackoviću i Ljubiši Paporoviću sa izborne liste „Aleksandar Vučić -Zajedno možemo sve“, koji su ovom prilikom i položili svečanu zakletvu.

U nastavku sednice, glasovima naprednjaka i socijalista, izabrani su novi članovi Nadzornih i Upravnih odbora  JP “Komunalac“, JP „Jedinstvo“, Turističke organizacije opštine Kladovo i Centra za kulturu,  za koje nisu glasali odbornici sa liste „Pokret za Kladovo dr Borislav Petrović“  koji su bili protiv dopune dnevnog rada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!