U CENTRU GRADA MESTA ZA 60 ODELJENJA: Počelo prijavljivanje novosadskih srednjoškolaca za izlaganje maturskih panoa

Lj. P.

10. 04. 2022. u 13:32

ODLUKOM gradonačelnika Miloša Vučevića, Grad Novi Sad će maturantima srednjih škola i ove godine obezbediti prostor u centru grada za izlaganje panoa. Panoi će biti izloženi od 9. maja u Ulici kralja Aleksandra.

У ЦЕНТРУ ГРАДА МЕСТА ЗА 60 ОДЕЉЕЊА: Почело пријављивање новосадских средњошколаца за излагање матурских паноа

Lj.P.

Grad Novi Sad raspolaže ograničenim brojem mesta za izlaganje panoa, i moćiće da bude izloženo 60 panoa. Molbe se mogu slati do popune slobodnih mesta, a najkasnije do 6. maja na mejl adresu:protokol@novisad.rs, a obavezno je tom prilikom navesti naziv škole, odeljenje i kontakt telefon. Molbu za isticanje panoa podnosi učenik predstavnik odeljenja maturanata.

Kako bi se na postojećem prostoru mogao izložiti što veći broj panoa vertikalne orijentacije, panoi moraju biti maksimalne visine 120 centimetara i maksimalne širine 75 centimetara, takođe, pano mora biti odštampan na foreksu.

Kao i prethodnih godina, pozivaju se svi zakupci lokala u centru grada da odgovore na inicijativu gradonačelnika i da izađu u susret maturantima time što će im omogućiti postavljanje panoa u izlozima bez nadoknade.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju