NASILNIK U BEKSTVU, PREDLOŽEN PRITVOR: Osumnjičeni za nanošenje teških povreda učeniku nije mogao da bude saslušan u paraćinskom Tužilaštvu

Зорана Рашић
Zorana Rašić

11. 03. 2022. u 18:44

NAKON što je paraćinska policija podnela krivičnu prijavu protiv Vukadina P, osumnjičenog za krivično delo teška telesna povreda maloletnog učenika, postupajući zamenik javnog tužioca dao je policijskoj stanici naredbu za njegovo dovođenje u Osnovno javno tužilaštvo na saslušanje.

НАСИЛНИК У БЕКСТВУ, ПРЕДЛОЖЕН ПРИТВОР: Осумњичени за наношење тешких повреда ученику није могао да буде саслушан у параћинском Тужилаштву

Foto: Z. Rašić

Ono je trebalo da bude održano u četvrtak, 10. marta, ali naredba nije realizovana, pa je tužilaštvo predložilo Osnovnom sudu određivanje pritvora osumnjičenom, rekla je, za „Novosti“, portparol OJT u Paraćinu i zamenica javnog tužioca Dragana Pavlović.

Podsetimo, Vukadin P. se tereti da je 4. marta pretukao maloletnog učenika Mašinsko-elektrotehničke škole, kada je on za vreme velikog odmora u poslepodnevnoj smeni izašao ispred školskog dvorišta da kupi užinu na kiosku. Nasilnik – koji je stariji brat učenika sa kojim se pretučeni tinejdžer prethodno sukobio - udario ga je u glavu nanevši mu višestruke prelome vilice, zbog čega je učenik hitno operisan u Opštoj bolnici u Ćupriji.

Otac teško povređenog srednjoškolca Predrag Stevanović kaže da je siledžija sada u bekstvu i policija je raspisala poternicu za njim, dok je njegov sin prebačen na dalje lečenje na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju u Nišu.  Tamo ga čeka još jedna operacija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)