BOGAT VIKEND REPERTOAR: Pozorišne predstave i filmovi u vranjskom Pozorištu

J. S.

11. 03. 2022. u 11:34

U Pozorištu ,,Bora Stanković’’ tokom vikenda ljubitelji filmske i pozorišne umetnosti moći će da uživaju u bogatom filmskom repertoaru.

БОГАТ ВИКЕНД РЕПЕРТОАР: Позоришне представе и филмови у врањском Позоришту

Foto: J. Stojković

Večeras od 20 sati je predstava ,,Ruža uvela’’ rađena po tekstu Jelene Mijović, koji je nastao na osnovu nekoliko Stankovićevih dela, pre svega lirske pripovetke „Uvela ruža“. Režiju ovog višestruko nagrađivanog komada potpisuje Milan Nešković. Već u nedelju, 13. marta, u 12 sati na programu je predstava za najmlađe gledaoce ,,Žurka kod plavog zeca’’ u režiji Žetice Dejanović.
Što se tiče bioskopskog repertoara u subotu, 12. marta, su dva filma. U terminu predviđenom za najmlađe gledaoce, od 12 sati, je animirana porodična komedija ,,Čudovišta iz moje porodice 2’’. Reč je o nastavku velikog animiranog hita iz 2017. godine. Porodica, uz pomoć svoja tri kućna ljubimaca, ponovno obilazi svet kako bi spasili prijatelje, stekli nova monstruozna poznanstva i konačno shvatili da niko nije savršen – i da čak i oni sa manama mogu pronaći sreću. U večernjem terminima, od 17:30 i 21 sat, na repertoaru je film ,,Betmen’’. U režiji velikog Meta Rivsa, novi film donosi brojne poznate negativce koji dobijaju mračni novi izgled. Nakon godina lutanja ulicama Gotama, i sa tek nekoliko pouzdanih saveznika - usamljeni osvetnik postaje jedino utelovljenje pravde među svojim sugrađanima. Dan kasnije, u nedelju 13. marta, Vranjanci će moći da pogledaju domaći film ,,Bilo jednom u Srbiji’’, koji je bioskopsku premijeru imao tokom protekle nedelje u gradovima širom zemlje, kao i u Vranju.  Reč je o melodrami sa elementima komedije koja prati sudbine dva mladića i dve devojke iz Leskovca, u periodu posle Prvog svetskog rata. Projekcije su zakazane za 18 i 21 sat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!