ZA JOŠ VIŠE BEBA Vredna donacija kraljevačkom porodilištu

G. ĆIROVIĆ

08. 03. 2022. u 11:32

U okviru obeležavanja desetogodišnjice svog postojanja, Međunarodna humanitarna organizacija „28. jun“ koja ima poseban konsultativni status pri Ujedinjenim Nacijama, obezbedila je vrednu donaciju porodilištu Opšte bolnice „Studenica“ u Kraljevu.

ЗА ЈОШ ВИШЕ БЕБА Вредна донација краљевачком породилишту

OB Studenica

Ovom prilikom donirano je 155 kompleta posteljine, 100 spavaćica za porodilje, 180 benkica za novorođenčad, kao i 180 pamučnih pelena za povijanje beba.

- Želimo još više beba u kraljevačkom porodilištu, još više beba širom Srbije. Drago nam je što smo u prilici da pomognemo i nadamo se uspešnom nastavku saradnju u narednom periodu – rekla je Jelena Obradović, direktorka humanitarne organizacije „28. jun“.

OB Studenica

Donacija kraljevačkom porodilištu

Zahvaljujući se na donaciji, direktor OB „Studenica“ dr Zoran Mrvić je istakao da ona dolazi u pravom trenutku kada epidemija korona virusa jenjava i kada se ova ustanova polako vraća u redovan rad.

- Porodilište je ovom donacijom snabdeveno opremom koja će namiriti naše potrebe na godišnjem nivou – rekao je dr Mrvić. - Zahvaljujući odličnoj saradnji koju imamo sa resornim ministarstvom, a i uz pomoć humanitarnih organizacija, pojedinaca i društveno odgovornih kompanija, obezbeđeni su savremeni, komforni uslovi u porodilištu odakle u život ispraćamo naše najmlađe sugrađane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)