SPECIJALNA NAGRADA PRIPADNICI „KOBRI“: Bela Crkva izabrala najbolje sportite u 2021. godini

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

27. 02. 2022. u 16:20

MALA južnobanatska opština Bela Crkva izabrala je najbolje sportiste sa svoje teritorije u 2021. godini, među kojima je jedan svetski šampion i mnogo državnih i pokrajinskih prvaka u raznim sportovima.

СПЕЦИЈАЛНА НАГРАДА ПРИПАДНИЦИ „КОБРИ“: Бела Црква изабрала најбоље спортите у 2021. години

Opština Bela Crkva

Po broju priznanja izdominirao je Klub podvodnih aktivnosti „Bela Crkva“. I muški i ženski tim proglašeni su najboljim u seniorskoj konkurenciji, dok je Ana Sekulović izabrana za najbolju seniorku. Dragan Perašević je najbolji trener, a Slobodan Savatović najbolji sportski radnik.

Specijalna nagrada za postignute rezultate u 2021. godini uručena je Neveni Jovanović, kapetanu prve klase, pripadnice Odreda vojne policije specijalne namene „Kobre“, jedinoj ženi oficiru u specijalnim jedinicima, koja je minule godine pobedila na 34. Beogradskom maratonu.

Drugu specijalnu nagradu dobio je Sava Vasiljevski iz Pauverlifting kluba „Hulk“, koji se u 2021. okitio sa četiri zlata na prestižnim takmičenjima u kategoriji veterana. Aktuelni je prvak sveta, Evrope, Srbije i Vojvodine.

Nagrada za životno delo pripala je Živanu Ištvaniću, čoveku koji je mnogo doprineo razvoju košarke u tom mestu, i ima ličnu košarkašku biblioteku sa oko 500 knjiga – jednu od najvećih takvog tipa na prostoru bivše Jugoslavije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)