PREMINULA JEDNA OSOBA: Od 17 pozitivnih, petoro deca

Milorad Bošnjak

27. 02. 2022. u 12:44

OD posledica zaraze virusom korona, preminuo je, nažalost, još jedan pacijent, u Kovid zoni Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu, tokom minula 24 sata. Bio je godišta 1926.

ПРЕМИНУЛА ЈЕДНА ОСОБА: Од 17 позитивних, петоро деца

Foto: M. Bošnjak

Prema preseku od jutros, broj pacijenata u toj „crvenoj“ zoni je 14.

- Kod svih je potvrđen korona virus. Tokom protekla 24 sata, u Kovid odeljenje naše bolnice, primljen je jedan pacijent sa simptomima koji ukazuju na virus korona, jedan je otpušten na kućno lečenje – potvrđuje dr Predrag Šutić, v.d. direktora te bolnice.

Prema poslednjim podacima iz Doma zdravlja u Gornjem Milanovcu, broj novoinficiranih virusom korona je 17, od kojih petoro dece. U njegovoj Kovid ambulanti juče je pregledano 126 osoba, od kojih u Pedijatrijskoj kovid ambulanti 36 dece, dve osobe su upućene na hospitalizaciju.

Od marta 2020. godine, to jest od početka epidemije kovida-19 do danas, u Rudničko-takovskom kraju preminulo je 236 osoba. U celom tom periodu, korona virusom ukupno ih je, prema dosadašnjim zvaničnim podacima, zaraženo 10.277. Od tog broja, samo od početka avgusta prošle 2021. godine do danas, obolelo je njih 7.392, od kojih 1.053 dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati