PEMINUO RADE SVILAR: Dugogodišnji čelnik Apatniske pivare biće sahranjen u ponedeljak

J. B.

28. 01. 2022. u 19:12

DUGOGODIŠNjI čelnik Apatinske pivare Rade Svilar, preminuo je u osamdesetoj godini, saopštila je ova kompanija.

ПЕМИНУО РАДЕ СВИЛАР: Дугогодишњи челник Апатниске пиваре биће сахрањен у понедељак

Foto Arhiva

Apatinska pivara, u kojoj je Svilar radio čak 40 godina, oprašta se uz podsećanje da je bio posvećen rukovodilac i divan kolega koji je sa mnogo entuzijazma i šarma pristupao svakom poslu, u prvi plan stavljajući interes zaposlenog i pivare.

Svilar je ostavio veliki pečat i imao ključnu ulogu u razvoju pivare u kojoj je radio od 1968. do 2008.godine. Svoju karijeru gradio je od pripravnika sve do najviše, direktorske pozicije. Svilar je u presudnim godinama za pivaru, bio na najodgovornijoj poziciji gde je svojom visprenošču i profesionalnim umećem doprineo da Apatinska pivara danas zauzima značajno mesto u svetskoj „Molson Coors“ grupaciji. Zaslužan je i za sprovođenje jednog od najboljih privatizacionih procesa u Srbiji.

Prepoznao je značaj investicija u razvoj kako tehnoloških tako i ljudskih resursa, na čemu mu dugujemo izuzetnu zahvalnost,navode u ovoj kompaniji.

Sa pravom nazvan “legendarni direktor Apatinske pivare”, a za svoj rad dobio je na desetine nagrada.Biće sahranjen u ponedeljak,31.januara na novosadskom groblju Lisje.

BONUS VIDEO - NAŠA SVETINjA, MANASTIR VISOKI DEČANI: Od Svetog Save do granata i zaštite KFOR-a

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima