NAVALA NA KOVID AMBULANTU NE JENJAVA: Blizu 300 pregleda u nedelju u Vranju

Дејан Ристић
Dejan Ristić

17. 01. 2022. u 15:21

U VRANjSKOJ kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 296 pregleda, od čega je 220 prvih, saopšteno je iz Zdravstvenog centra (ZC) Vranje.

НАВАЛА НА КОВИД АМБУЛАНТУ НЕ ЈЕЊАВА: Близу 300 прегледа у недељу у Врању

Foto: D. Ristić

Već šesti dan zaredom ne jenjavaju gužve u kovid ambulanti u Vranju, gde zaposleni dnevno obave tristotinak pregleda. Veliki priliv pacijenata je nastavljen i u tradicionalno manje frekventnom poslednjem danu u sedmici. Tokom jučerašnjeg dana urađeno je 7 pisiar i 201 antigenski test, od čega je 127 pozitivno na koronavirus. Dijagnostifikovana je upala pluća kod petoro pacijenata, a 192 lica su upućena na laboratorijske pretrage. 

Utešno je što nema većeg broja težih slučajeva kovida koji zahtevaju hospitalizaciju, tako da su na bolničko lečenje u nedelju primljena dva pacijenta, dok otpusta nije bilo. U kovid bolnici ZC Vranje hospitalizovano je ukupno 17 pacijenata. Svi su pozitivni na koronavirus i sa upalom pluća, dok je na kiseoniku šest pacijenata. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)