MIROSLAV ILIĆ NA TRGU: Kraljevčani kolektivno dočekuju srpsku Novu godinu

G. ĆIROVIĆ

11. 01. 2022. u 11:11

AKO su već propustili da Novu godinu, po Gregorijanaskom kalendaru, kolektivno dočekaju na Trgu srpskih ratnika, Kraljevčani će to biti u prilici da nadoknade za doček srpske Nove godine, koja se slavi po Julijanskom kalendaru, i to na centralnom gradskom trgu uz besplatan koncert Miroslava Ilića.

МИРОСЛАВ ИЛИЋ НА ТРГУ: Краљевчани колективно дочекују српску Нову годину

P.Milošević

Kako je najavila kraljevačka Turistička organizacija, osim u poznatim hitovima popularnog slavuja iz Mrčajevaca, publika će biti u prilici da uživa i u nastupima Orkestra Miše Mijatovića i Akapulko benda. Predviđen je i program za decu, za okrepljenje će se pripremati vo na ražnju, grejana rakija i kuvano vino, a tačno u ponoć sledi vatromet.

S druge strane, brojni građani Kraljeva se, međutim, s razlogom pitaju da li je u trenutku kada broj pozitivnih na korona virus svakodnevno vrtoglavo raste, oko hiljadu za minulih osam dana, preporučljiv ovakav oblik javnog skupa na kojem će izvesno biti nekoliko hiljada ljudi. Lekari se, kako saznajemo, oštro protive, ali se, bar zasad, javno ne oglašavaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!