NEGOTIN U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Predsednik opštine obišao dežurne službe

S. M. J.

01. 01. 2022. u 17:48

Predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković i njegov zamenik Bogdan Gugić obišli su u novogodišnjoj noći dežurne službe.

НЕГОТИН У НОВОГОДИШЊОЈ НОЋИ: Председник општине обишао дежурне службе

Foto: S.M.Jovanović

Vladimir Veličković i Bogdan Gugić, tradicionalno u novogodišnjoj noći, posetili su Službu hitne medicinske pomoći, Policijsku stanicu, Vatrogasno spasilačko odeljenje, Saobraćajnu policiju, ali i dežurne na graničnim prelazima Mokranje, Đerdap dva – Kusjak i Carinskoj ispostavi u Prahovu.

Veličković je dežurnim radnicima čestitao Novu 2022. godinu ističući njihovu predanost u radu i važnost ovih službi, uz želju da imaju što manje, a carinicima da imaju što više posla. Posebnu zahvalnost uputio je medicinskom osoblju u borbi protiv epidemije korona virusa, zaželevši im srećne novogodišnje i božićne praznike i puno zdravlja u ovoj godini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!