PAKETIĆI I ŽELJE ZA BRZ OPORAVAK: Humanitarac i sportista obradovao najmlađe pacijente vranjske bolnice

Дејан Ристић
Dejan Ristić

31. 12. 2021. u 14:44

Vranjanac Nenad Zlatanović je najmlađe pacijente na Dečjem odeljenju vranjske bolnice obradovao novogodišnjim paketićima sa poklonima.

ПАКЕТИЋИ И ЖЕЉЕ ЗА БРЗ ОПОРАВАК: Хуманитарац и спортиста обрадовао најмлађе пацијенте врањске болнице

fejsbuk Nenad Zlatanović

Sportista i humanitarac iz Vranja, Nenad Zlatanović periodično preduzima slične humane akcije, a njegova aktivnost je najčešće usmerena na najmlađe, uz pomoć, kako sam navodi, koleginice Aleksandre Pavlović.

- Ni jedno dete tamo, na žalost nije srećno. Ali, mi smo im danas vratili osmeh na lice i poželeli što brži oporavak - objavio je Zlatanović na društvenim mrežama.

Kako je naveo, Nenad Zlatanović je poklone mališanima podelio u ime Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA, uz pomoć kolega i koleginica, kao i drugih donatora, dodavši da je njegova želja da u Novu godinu uđemo humaniji i najavio još sličnih akcija.

On se zahvalio i zaposlenima na Dečjem odeljenju vranjske bolnice na, kako je istakao, izuzetno lepom dočeku i "saradnji za "dečje osmehe".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!