NABAVKA IZ GRADSKOG BUDŽETA: Leskovački Dom zdravlja dobija novi sanitet

I. M.

29. 12. 2021. u 16:25

Domu zdravlja u Leskovcu je iz budžeta lokalne samouprave uplaćeno skoro četiri miliona dinara radi nabavke novog sanitetskog vozila.

НАБАВКА ИЗ ГРАДСКОГ БУЏЕТА: Лесковачки Дом здравља добија нови санитет

Foto: I.M.

Vozni park leskovačkog Doma zdravlja osavremenjen je i donacijom Evropske unije od oko 47.000 evra.

Ova zdravstvena ustanova je pre četiri godine, uz pomoć lokalne samouprave, uložila pet miliona dinara u nabavku sanitetskog i terenskog vozila, dok je godinu ranije dobila sanitetsko vozilo kao donaciju Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ove investicije omogućile su, kako je ocenjeno, da primarna zdravstvena zaštita bude ujednačena i dostupna svima čemu je doprinelo i ulaganje lokalne samouprave u obnovu objekata Doma zdravlja koje je u poslednjih nekoliko godina iznosilo oko 310 miliona dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!