SVI IGRAJU U ISTOM TIMU: Uručene nagrade najboljim sportistima Leskovca

I. M.

28. 12. 2021. u 13:47

NAJBOLjIM sportistima i sportskim radnicima Leskovca uručene su nagrade na tradicinalnoj svečanosti koju organizuje Leskovački savez sportova.

СВИ ИГРАЈУ У ИСТОМ ТИМУ: Уручене награде најбољим спортистима Лесковца

foto: GU Leskovac

Uručeno je ukupno 35 sportskih nagrada. Priznanje za sportsku nadu dobilo je 17 pojedinaca. Dodeljeno je i 11 specijalnih nagrada kao i sedam priznanja namenjenih najboljim sportistima, trenerima, pedogazima fizičke kulture, sportskim radnicima, pojedincima koji podržavaju sport i sportskim kolektivima. Najbolji sportski klub u ovoj godini je KK „Zdravlje“, sportista Andrija Atanasković, a sportiskinja Maja Miljković.

- Igramo u istom timu. Jedna smo ekipa, a cilj nam je da postignemo što bolje rezultate i ime Leskovca upišemo u sportske anale – istakao je gradonačelnik Goran Cvetanović i dodao da lokalna samouprava nikada do sada nije izdvajala više novca namenjenih ovoj oblasti.

Naredne godine za podršku sportu planirano je 120 miliona dinara i još toliko za finansiranje rada Sportsko-rekreacionog centra „Dubočica“.

Cvetanoviću je Srđan Stamenković, predsednik Leskovačkog saveza sportova, uručio specijalno priznanje za doprinos razvoju sporta i konstantnu podršku sportistima ovog grada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!