OBEZBEĐENE NOVČANE NAGRADE: Savet za bezbednost saobraćaja u Kruševcu raspisao konkurse za predškolce i učenike

S. BABOVIĆ

13. 12. 2021. u 11:42

SAVET za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Kruševca raspisao je konkurse za predškolce i učenike, koji se tiču sigurnijeg odvijanja saobraćaja, a pobednicima sleduju i novčane nagrade.

ОБЕЗБЕЂЕНЕ НОВЧАНЕ НАГРАДЕ: Савет за безбедност саобраћаја у Крушевцу расписао конкурсе за предшколце и ученике

Foto: FB

Likovni konkurs raspisan je za decu koja pohađaju Predškolsku ustanovu „Nata Veljković“ i učenike od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola iz Kruševca na temu „Moj putić za vrtić - Bezbedno dete u saobraćaju“.

Radovi se crtaju tehnikom po izboru. Autori 10 najboljih radova biće nagrađeni sa po 2.500 dinara, a radovi će, kao i u drugim kategorijama, biti objavljeni na FB stranici Saveta.

Za učenike od petog do osmog razreda, odnosno učenike srednjih škola raspisan je video-konkurs sa temom „Kaži šta znaš o saobraćaju“. Radovi bi trebalo da traju 20 sekundi, a na snimku treba prikazati primere (ne)bezbednog ponašanja učesnika u saobraćaju, sa obaveznim prikazivanjem lokacija u Kruševcu. Autor prvoplasiranog rada biće nagrađen sa 4.000 dinara, dok će autori plasirani od druge do sedme pozicije dobiti po 3.000 dinara.

Radove sa osnovnim podacima o autoru i naznakom „za nagradni likovni konkurs“ dostavljaju se u sedište Gradske uprave Kruševca, kancelarija br. 21 (poštom, lično ili putem predškolske ustanove) ili se fotografija rada prosleđuje na mejl adresu jelena.brkovic@krusevac.rs, dok se radovi koji konkurišu za video-takmičenje prosleđuju elektronskom poštom, sa naznakom „za nagradni video konkurs“ i podacima o autoru. Svi konkursi otvoreni su do 22. decembra. Detaljnije informacije mogu se dobiti i na FB stranici Saveta.

BONUS VIDEO: OVO JE NAJVEĆA SRPSKA VOJNA BAZA SREDNjEG VEKA: Petruški vitezovi branili nas od osmanskih napada

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)