SKENER STIGAO U JAGODINSKU OPŠTU BOLNICU: Investicija vredna 36 miliona dinara

Z. GLIGORIJEVIĆ

01. 12. 2021. u 15:17

NAJMODERNIJI skener, baš kako je jula i obećao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, stigao je u jagodinsku Opštu bolnicu.

СКЕНЕР СТИГАО У ЈАГОДИНСКУ ОПШТУ БОЛНИЦУ: Инвестиција вредна 36 милиона динара

FOTO: Privatna arhiva

Reč je o investiciji vrednoj 36 miliona dinara, zahvaljujući kojoj će zdravstveni radnici moći da urade dijagnostiku i da na vreme otkriju bolesti, a Jagodince više neće morati da šalju u druge zdravstvene ustanove radi dijagnostikovanja.

- Ovo je veliki dan za Jagodinu i Opštu bolnicu. Predsedniku Vučiću sam ukazao na potrebu za skenerom prilikom obilaska Doma zdravlja u Despotovcu. Za nešto manje od četiri meseca, predsednik je ispunio obećanje. Predstoji nam rekonstrukcija kompletne Opšte bolnice, izgradnja novog dela od 3.000 kvadrata na lokaciji nekadašnjeg Grudnog odeljenja, koje će biti srušeno – rekao je narodni poslanik Nikola Radisavljević, koji je, pored zdravstvenih radnika, prisustvovao primopredaji skenera.

On je dodao da se pravi novi parking prostor u nekoliko etaža, a biće i završen i deo bolnice koji je u izgradnji. Kako se radi o investiciji od 30 do 40 miliona evra, Radisavljević se nada da će ona biti realizovana uz podršku predsednika Aleksandra Vučića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade