POTVRDA OD PAJIĆA: Hala „Zorka“ postala vlasništvo grada

V.Mitrić

08. 11. 2021. u 11:13

GRADONAČELNIK Šapca dr Aleksandar Pajić otkrio je da je rešen problem sportske hale „Zorka“ „i po prvi put u istoriji će biti u vlasništvu grada Šapca“.

ПОТВРДА ОД ПАЈИЋА: Хала „Зорка“ постала власништво града

Foto: V.Mitrić

- Siguran sam da je ova vest na radost svih Šapčana, svih koji vole sport i koji vole svoj grad. Sa vlasnikom hale Aik bankom dogovorili smo da u narednom periodu grad Šabac kupi halu -priča dr Pajić.

- Kao gradonačelniku Šapca bitno mi je da kapitalni objekti od interesa za grad budu u vlasništvu grada. I kao opozicioni odbornik govorio sam da ne treba da kupujemo samo parkinge i površine koje su oko kapitalnih objekata, već same kapitalne objekte, a sada smo to i ostvarili.

Aik banka bila je, kaže Pajić, „dobar partner i razgovori su trajali godinu dana“.

Bili su teški, ali smo na obostrano zadovoljstvo našli kompromisno rešenje. Sve predloge rešenja koja smo načelno dogovorili: cena, period otplate, uslovi korišćenja u tom periodu, biće izneti pred odbornike Skupštine grada Šapca. Dobijanjem saglasnosti Skupštine grada i završetkom procedura banke, realizovaćemo potpisivanje Ugovora o kupovini hale. Objekat hale sportova „Zorka“ nema samo upotrebnu, već i simboličnu vrednost podsećanja na sve velike uspehe šabačkog, dvoranskog sporta - rekao je Pajić i naglasio da ne odustaju od pripreme za projektovanje nove sportske hale u Šapcu.

- S obzirom na to da naš grad ima dosta superligaša, želeli smo da pre izgradnje nove hale, našim sportistima obezbedimo da imaju uslove za svoje treninge i utakmice. Ponosan sam što smo za godinu dana uspeli da realizujemo nešto što je trebalo da bude uređeno pre mnogo godina. Sve ovo dobar je pokazatelj da radimo u interesu naših sugrađana u svim sferama koje su aktuelne u našem gradu i da od Šapca pravimo Grad budućnosti - dodao je gradonačelnik Pajić.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!