KADROVSKE PROMENE NA SEDNICI SO PARAĆIN: Imenovano više direktora i v.d. direktora javnih preduzeća i ustanova

Зорана Рашић
Zorana Rašić

22. 10. 2021. u 18:16

OSIM donete odluke o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta iz javne svojine opštine Paraćin u Industrijskoj zoni „Zmič“ radi izgradnje objekata, odbornici lokalnog parlamenta u gradu na Crnici na poslednjoj sednici bavili su se najviše kadrovskim rešenjima.

КАДРОВСКЕ ПРОМЕНЕ НА СЕДНИЦИ СО ПАРАЋИН: Именовано више директора и в.д. директора јавних предузећа и установа

Foto Z. Rašić

Aleksandra Antić, diplomirana pravnica, imenovana je za direktora Centra za socijalni rad na period od četiri godine, nakon što je prethodno razrešena funkcije vršioca dužnosti u istoj ustanovi. Takođe, Saša Radisavljević, profesor fizičke kulture i dosadašnji v.d. direktora SRC „7. jul“, glasovima skupštinske većine dobio je četvorogodišnji direktorski mandat u toj sportskoj ustanovi.

Usledilo je i više rešenja o razrešenju i imenovanju vršilaca dužnosti direktora zbog isteka perioda na koji su imenovani. Dosadašnji v.d. direktora Direkcije za izgradnju Marko Jelenić , po struci master inženjer zaštite na radu, razrešen je te funkcije, pa imenovan za v.d. direktora JKP „Paraćin“. Prethodno je funkcije u JKP zbog isteka mandata razrešen Dragan Aksentijević.

Za novog v.d. direktora Direkcije za izgradnju imenovan je Dejan Stojković, diplomirani inženjer prehrambene tehnologije.

Iz istog razloga - zbog isteka mandata, i Jelena Vidosavljević, profesorka razredne nastave, razrešena je funkcije v.d. direktora Doma omladine, a imenovan Marko Milovanović, profesor istorije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)